ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...
Старецът разръчка въглените в камината, сложи един наръч сухи цепеници и огънят възкръсна като феникс. Алени б
агри обсипаха стаята. Дървета пукаха в такт с огнените пламъци, а те танцуваха по тавана преплетени в един див, победоносен танц.
Напук на лютата зимна вечер навън, в стаята беше топло и уютно. До камината имаше малка дървена масичка и един голям люлеещ се стол, а пред нея на пода, беше постлан един огромен, пухкав и мек килим.
По корида се чуха глухи стъпки, а миг след това вратата се отвори и се чу детски глас:
- Дядо, дядо разкажи ни приказка...

вторник, 29 май 2012 г.

Представяне на най-новата книга на Мадлен Алгафари "Как да се разболяваме качествено" Наръчник с 365-6 съвета за саморазболяващи се


Психологът Мадлен Алгафари представи новата си книга, която трябва да засити глада ни за здраве. Тя се казва „Как да се разболяваме качествено". На премиерата дойде и друг психотерапевт Хорхе Букай. Един от най-четените автори през последните години у нас е специален гост на Пролетния базар на книгата, който започва от вторник.

Мадлен Алгафари казва, че това е най-практичната й книга досега и съдържа 365 съвета за саморазболяващи се. Дамата се опитала със сарказъм и ирония да разтърси читателите и така те да осъзнаят грешките, които най-често правят.
„Оплакваме се от абсолютно всичко, до един момент това се нарича споделяне, но когато стане хронично циклене и мрънкане става нездравословно, незнанието е това, което най-много ни разболява”, каза психологът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар