ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...
Старецът разръчка въглените в камината, сложи един наръч сухи цепеници и огънят възкръсна като феникс. Алени б
агри обсипаха стаята. Дървета пукаха в такт с огнените пламъци, а те танцуваха по тавана преплетени в един див, победоносен танц.
Напук на лютата зимна вечер навън, в стаята беше топло и уютно. До камината имаше малка дървена масичка и един голям люлеещ се стол, а пред нея на пода, беше постлан един огромен, пухкав и мек килим.
По корида се чуха глухи стъпки, а миг след това вратата се отвори и се чу детски глас:
- Дядо, дядо разкажи ни приказка...

вторник, 29 май 2012 г.

Представяне на най-новата книга на Мадлен Алгафари "Как да се разболяваме качествено" Наръчник с 365-6 съвета за саморазболяващи се

video

Психологът Мадлен Алгафари представи новата си книга, която трябва да засити глада ни за здраве. Тя се казва „Как да се разболяваме качествено". На премиерата дойде и друг психотерапевт Хорхе Букай. Един от най-четените автори през последните години у нас е специален гост на Пролетния базар на книгата, който започва от вторник.

Мадлен Алгафари казва, че това е най-практичната й книга досега и съдържа 365 съвета за саморазболяващи се. Дамата се опитала със сарказъм и ирония да разтърси читателите и така те да осъзнаят грешките, които най-често правят.
„Оплакваме се от абсолютно всичко, до един момент това се нарича споделяне, но когато стане хронично циклене и мрънкане става нездравословно, незнанието е това, което най-много ни разболява”, каза психологът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар