ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...
Старецът разръчка въглените в камината, сложи един наръч сухи цепеници и огънят възкръсна като феникс. Алени б
агри обсипаха стаята. Дървета пукаха в такт с огнените пламъци, а те танцуваха по тавана преплетени в един див, победоносен танц.
Напук на лютата зимна вечер навън, в стаята беше топло и уютно. До камината имаше малка дървена масичка и един голям люлеещ се стол, а пред нея на пода, беше постлан един огромен, пухкав и мек килим.
По корида се чуха глухи стъпки, а миг след това вратата се отвори и се чу детски глас:
- Дядо, дядо разкажи ни приказка...

петък, 16 декември 2011 г.

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. 4 част

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. (4)

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. (4)

Продължаваме поредицата "Снимките, които разтърсиха света през 2011 г.". Вижте ги! Всички те отразяват събития, които дълго ще се помнят дори и след тази година.


Полицай пръска с лют, пиперов спрей демонстранти, които протестират пред Университета Дейвис в Калифорния.


Майка утешава сина си в Конкорд, щата Алабама, близо до къщата му, която е напълно разрушена от торнадо през април.


Вулкан в Чили избухна, което доведе до отмяна на полети във въздушното движение в цяла Южна Америка, Нова Зеландия, Австралия и принуди над 3000 души да се евакуират


Пожарникарите на Ladder Company 4, които загубиха седем свои колеги на 9.11. 2001 г. са седнали на стълба, гледайки новините на Таймс Скуеър, които обявяват, че Осама бин Ладен е мъртъв на 2 май.


Кучето на убития Джон Тюмилсон Холки лежи до неговия ковчег по време на погребението му в Рокфорд, Айова. Тюмилсон беше един от 30-те американски войници, загинали в Афганистан на 6 август, когато хеликоптерът, с който пътуваха беше свален по време на мисия. Бойците бяха изпратени като подкрепление на войници, попаднали под огън.

www.buzzfeed.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар