ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...
Старецът разръчка въглените в камината, сложи един наръч сухи цепеници и огънят възкръсна като феникс. Алени б
агри обсипаха стаята. Дървета пукаха в такт с огнените пламъци, а те танцуваха по тавана преплетени в един див, победоносен танц.
Напук на лютата зимна вечер навън, в стаята беше топло и уютно. До камината имаше малка дървена масичка и един голям люлеещ се стол, а пред нея на пода, беше постлан един огромен, пухкав и мек килим.
По корида се чуха глухи стъпки, а миг след това вратата се отвори и се чу детски глас:
- Дядо, дядо разкажи ни приказка...

петък, 16 декември 2011 г.

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. 5 част

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. (5)

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. (5)

Година, белязана от революции и загуби показват част от фотографиите днес от поредицата "Снимките, които разтърсиха света през 2011 г."


Малко момче гледа миниатюрната фигура на Стив Джобс, поставени до цветята в негова памет в един от магазините на Apple в Хонг Конг, Китай. Смъртта на Джобс потресе милиони хора по целия свят.


Изоставени автомобили на брега на езеро в Чикаго по време на снежен апокалипсис през февруари.


Facebook изигра огромна роля в Арабската революция тази година и стана основен двигател на народните бунтове във всички страни от Близкия Изток.


84-годишната Дорли Рейни, малко след като е напръскана с пиперлив газ по време на мирен поход в Сиатъл, Вашингтон. Тя пада на земята и едва не бе стъпкана от тълпата, но за щастие, ветеринар от Ирак я спасява.


Австралиецът Скот Джоунс целува приятелката си Алекс Томас, която е съборена на земята от полицай във Ванкувър след като канадците „Ванкувър Канъкс“ загубиха купата Стенли от „Бостън Бруинс“.

www.buzzfeed.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар