ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...
Старецът разръчка въглените в камината, сложи един наръч сухи цепеници и огънят възкръсна като феникс. Алени б
агри обсипаха стаята. Дървета пукаха в такт с огнените пламъци, а те танцуваха по тавана преплетени в един див, победоносен танц.
Напук на лютата зимна вечер навън, в стаята беше топло и уютно. До камината имаше малка дървена масичка и един голям люлеещ се стол, а пред нея на пода, беше постлан един огромен, пухкав и мек килим.
По корида се чуха глухи стъпки, а миг след това вратата се отвори и се чу детски глас:
- Дядо, дядо разкажи ни приказка...

петък, 16 декември 2011 г.

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. 6 част

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. (6)

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. (6)

Продължаваме да ви показваме снимките, които накараха света да съпреживее едни от най-ярките събития през годината. Вижте ги!


Фенове обсипаха с цветя, свещи, алколох и цигари оградата пред дома соул легендата Ейми Уайнхаус в Лондон. Певицата почина на 23 юли тази година.


Ураганът Айрин приближава източното крайбрежие на САЩ.

Били Стинсън утешава дъщеря си Ерин Стинсън, докато седят на стълбите, където е била къщата им в Натс Хед преди да бъде пометена от урагана Айрин.


Офис служители и минувачи се скупчиха в центъра на Вашингтон, след земетресение с магнитуд 5,9 по Рихтер, което разтърси столицата на САЩ. Епицентърът бе северозападно от Ричмънд, Вирджиния, но трусът беше усетен от Северна Каролина до Масачузетс.


Това е 7-месечното бебе Михаг Геди Фарах, снимано при настаняването му в полева болница на Международния комитет за спасяване в гр. Дадааб, Кения. Оттогава насам бебето е напълно възстановено. На снимката детето е с тегло от само 3 кг, колкото новородено. Михаг е само едно на 800 хил. деца, за които световни организации предупреждават, че може да умрат от глад в най-голямата суша, която мъчи страната от десетилетия насам.

www.buzzfeed.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар