петък, 16 декември 2011 г.

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. 7 част

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. (7)

Снимките, които разтърсиха света през 2011 г. (7)

Това следващите пет снимки от поредицата "Снимките, които разтърсиха света през 2011г.". Те са уловили мигове, които е трудно да се опишат с думи.


Жена скача от горяща сграда по време на бунтовете в Лондон през август. Размириците избухнаха на 6 август в лондонския квартал Тотнъм, след протест, организиран два дни след като полицията застреля заподозрян.


Офис служители търсят начин да излязат от висока сграда в центъра на Крайстчърч, Нова Зеландия на 22 февруари, след като силно земетресение уби най-малко 180 души.


Жена плаче, докато седи на пътя на фона на унищожения град Натори, префектура Мияги в северната част на Япония, след мощното земетресение и цунами от 11 март.


Демонстрант по време на протест от страна на европейските работници и представители на синдикатите, които искат по-добра защита на работните места в страните от Европейския съюз в Брюксел на 24 март.


Жена бунтовник произведе залп с АК-47 при новината за оттеглянето на силите на либийския лидер Муамар Кадафи от Бенгази на 19 март.

www.buzzfeed.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар