ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...
Старецът разръчка въглените в камината, сложи един наръч сухи цепеници и огънят възкръсна като феникс. Алени б
агри обсипаха стаята. Дървета пукаха в такт с огнените пламъци, а те танцуваха по тавана преплетени в един див, победоносен танц.
Напук на лютата зимна вечер навън, в стаята беше топло и уютно. До камината имаше малка дървена масичка и един голям люлеещ се стол, а пред нея на пода, беше постлан един огромен, пухкав и мек килим.
По корида се чуха глухи стъпки, а миг след това вратата се отвори и се чу детски глас:
- Дядо, дядо разкажи ни приказка...

четвъртък, 12 януари 2012 г.

ИЗВИНЕНИЕ КЪМ БОЙКО БОРИСОВ

БОЙКО БОРИСОВ ИСКА ИЗВИНЕНИЯ, Е ЩЕ СИ ГИ ПОЛУЧИ... ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ, ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ТОВА, ЧЕ В ТАКЪВ ДЕН ИСКА ИЗВИНЕНИЯ, А НЕ ДАВА ОБЯСНЕНИЯ, ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТА, ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ТОВА, ЧЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ СМЪРДИ, ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЧЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ ДЕН НА ДЕН СЕ ОСИРАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ, ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЧЕ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР, КАЛИН ГЕОРГИЕВ ОСТАВИ БЕЗ ПОСЛЕДИЦИ И САМО НАБЛЮДАВАШЕ ПОЖАРИТЕ В КАТУНИЦА, ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ В ТОЗИ ДЕН СЕ КОМЕНТИРАТ ПЪРЖОЛИТЕ НА КУЧЕТО, КОЕТО ОТКРИ МИРОСЛАВА, ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ БОЙКО И ЦВЕТАН ПРЕДНАТА НОЩ НЕ СА СПЕЛИ, А СА СИ ВЪРШИЛИ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО СА ИЗБРАНИ, ИЗВИНЯВАМ СЕ И ЧЕ СА РАБОТИЛИ, ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЗАТОВА ЧЕ ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ ЖИВОТ И ДА СЕ РАЗМИНЕ С 2 ГОДИНИ УСЛОВНО.. .ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ ТУК И ЧЕ ИМАМ ПРЕТЕНЦИИТЕ ДА ЖИВИЯ НОРМАЛЕН И СПОКОЕН ЖИВОТ... НО НАЙ-ВЕЧЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ НА МАЛКИТЕ И БЪДЕЩИТЕ ДЕЦА, КОИТО ЩЕ СЕ РОДЯТ ТУК!!! НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!
МИРОСЛАВ ЗАШЕВ

1 коментар: